Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Årsunda Strandbad / Stugor

Adress: Storsjövägen 1, Årsunda

Område: Årsunda

Stugby | Årsunda Camping är en året-runt-camping med ca 100 platser och stugor i olika storlekar. Campingen är belägen strax utanför Sandviken. I dess direkta närhet finns Strandbadens restaurang med uteservering, konferens, kiosk och 2 km långgrund badstrand.

Vid Strandbaden finns ett antal stugor att hyra. Stugorna är små och har mycket enkel standard. Till varje stuga hör våningssängar, kylskåp, och enkel köksutrustning. Campingkök, dusch och toalett finns i närbelägen servicebyggnad. Stugorna besiktas tillsammans med er vid utcheckning.

Göstas Strandstuga

Din charmiga stuga direkt på stranden. Stugan är utrustad med dubbelsäng för två..det finns även extra bäddar för två, matplats, kök, läshörna, utemöbler. På samma tomt finns även en liten stuga med plats för ytterligare två personer. Tänk er känslan av att vakna och bara kliva ut och ta ett dopp eller bara sitta och njuta av den underbara solnedgången. Dusch och toalett i servicehus.

Strandbaden kallas för Gästriklands ri...

Visa mer

Dölj