å-draget i Gävle

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

GE 11 Smörsten-Eskön

Område: Gävle

4 bäddar

Privat boende - Stugor & lägenheter | Stuga med havstomt på cirka 40 kvm med två rum och kök och fyra bäddar. Boka här eller ring direkt till stugägaren 073-3347429.

Ett kombinerat vardagsrum och sovrum med dubbelsäng. Kombinerat kök och allrum med en våningssäng (inbyggd i köksdelen). Spjälsäng kan lånas. Kök med bänkspis, ugn, vedspis, micro, kyl, frys och kaffebryggare. Vardagsrum med öppen spis. Tv med tv-box finns – ta med eget kort till boxen. Det finns inte rinnande vatten i stugan, vatten måste därför hämtas i servicehuset på tomten.

I servicehuset finns TC (separett) . Dusch och bastu finner ni i separat byggnad. Stugägaren bor på samma tomt och tomten delas även med stuga GE10. Om GE10 är uthyrd samtidigt delar man dusch med GE10.

Tillgång till roddbåt. Kanot finns att hyra. Cyklar finns att låna. Veranda med utemöbler. Husdjur tillåtna, rökning ej tillåtet. Från stugan är det 25 ki...

Visa mer

Dölj

Datum & resesällskap

Ange resesällskap:

Din valda reseperiod


Välj ankomstdatum & längd på vistelse i kalendern för att fortsätta.

Ange datum & resesällskap och klicka "Sök". Välj sedan din reseperiod för att fortsätta.

Om detta boende

  • Kapacitet
    Antal bäddar: 4