Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Trekkingguides Sweden

Adress: Barrsätragatan 66, 81136 Sandviken Visa karta

Adress: Barrsätragatan 66, 81136 Sandviken

Lev lite vildare och följ med oss på vildmarksvandring, snöskovandring eller prova på isklättring.

Vi är aktiva i Gästrikland, Hälsingland och östra Dalarna och erbjuder guidade aktiviteter för privatpersoner, grupper och företag. Vårt basutbud är vandring, snöskoturer och isklättring. Alla aktiviteter kan kombineras med mat, övernattning i tält eller boende anläggning och sträcka sig över en eller flera dagar.

Har du en boendeanläggning eller konferansanläggning och vill ha skräddarsydda aktiviteter i er närhet så har vi ett bra koncept att erbjuda.

Vill ni veta mer besök vår websida www.trekingguides.se

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 700 meter
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 18,9 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.