Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Västerbergs Folkhögskola - Konferens

Adress: Ovansjövägen 333, 812 90 Storvik Visa karta

Adress: Ovansjövägen 333, 812 90 Storvik

Västerberg - mer än folkhögskola. Väl på plats finner du en helt ny konferensdel som innehåller såväl restaurang som en fullt utrustad teater och konsertsal, samt ett nytt bibliotek och en filmsalong i miniformat.

Lokaler: 6
Största lokal, kapacitet: 150 personer

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 30,5 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 16,6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.