Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Iggön

Adress: Krokviken 13B Iggön Visa karta

Adress: Krokviken 13B Iggön

Iggön är en av de största öarna längs gävlekusten. Idag har ön broförbindelse med fastlandet och sundet håller nästan på att växa igen

På ön bodde fiskare som livnärde sig på fiske och på jordbruk. Det finns fiskelägen med bebyggelse som knyter an till fiskerinäringen som sjöbodar, rökeri, båthus och gistvallar samtidigt som det bevarats ett äldre odlingslandskap med ängsmarker och småskaliga åkerytor.

Insegling i två enslinjer och prickad led.
Tilläggning vid brygga. Sten vid brygga ca.1 meter.
Dass.
Bilväg.

GPS koordinater till platsens position
WGS84 g/m
N 60°52,350ʹ E 17°17,220ʹ
Sjökort
534

Visa mer
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 23 km
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Bed & Breakfast

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell - konferens

Avstånd: 14,3 km
I Bergby (30 km norr om Gävle) i vackra Gästrikland hittar du Hedenstugan B&B Hotell, en av vinnarna i 2016 års Tripadvisor Travellers’ Choice Awards. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna.
Hotell

Nya Engeltofta Sea Lodge hotell

Avstånd: 19,5 km
För dig som vill bo bekvämt, få tid till att odla dina intressen, ta det lugnt och njuta av livet. På Engeltofta är det nära till allt. Nära till hav, skog och arenorna. Närhet till restaurang och café öppet sommartid.