Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Gavlerinken Arena - Konferens

Adress: Idrottsvägen 7, 806 33 Gävle Visa karta

Adress: Idrottsvägen 7, 806 33 Gävle

Allt är möjligt i Gavlerinken Arena och nyckelordet är flexibilitet. Med variation i lokaler, stora friytor, restaurang och pubar är möjligheten att skapa givande och kreativa möten i stort sett gränslös.

Kapacitet
Antal konferensrum: 8
Största konferensrummet: 100
Konferenssittning entréhall: 500
(Arenan har 8400 sittplatser)
Restaurangkapacitet: 350
Bankettkapacitet: 1000

Här kan du skapa möten i mindre intima sammanhang såväl som större kongresser och events. Möten för dig och dina kunder, mellan personalgrupper eller personalfester. Här finns utrymme för möten i kombination med ishockey eller musik, föreläsningar och workshops eller varför inte en enkel pubkväll med underhållning. I Gavlerinken Arena kan du ordna det perfekta mötet helt utifrån dina egna unika önskemål.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel City

Avstånd: 2 km
Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt och nyrenoverat hotell i bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 1,8 km
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 1,8 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.