Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Templet - Konferens

Adress: Muréngatan 14, 802 50 Gävle Visa karta

Adress: Muréngatan 14, 802 50 Gävle

I centrala Gävle, mitt emot järnvägsperrongen på Muréngatan 14 finns konferens- och festlokalen Templet. Byggnaden uppfördes 1923 men öppnade portarna för allmänheten i januari 2011.

Kapacitet
Antal konferensrum: 4
Största konferensrummet: 150

Här finns konferensrum med vinbar för upp till 10 personer, Café för upp till 25 personer samt festvåning med Lounge och Riddarsal för sällskap mellan 10 till 140 personer.

Templet lämpar sig för olika former av möten som fester, föreläsningar, utbildningar, minimässor, företagsevent, högtider och jubileum. De nyrenoverade lokalerna är fullt konferensutrustade med datorer, bredband, storbild- och ljudanläggningar liksom möblemang och porslin.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 382 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 585 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 803 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.