Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sandviken Centrum

Adress: Box 97, 81121 Sandviken Visa karta

Adress: Box 97, 81121 Sandviken

Sandviken Centrum har ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och service.

I Sandviken Centrum finns gott om fria parkeringar med många butiker. Här hittar du en blandning av unika butiker och affärskedjor. Samlat inom promenadavstånd hittar du ca 65 butiker, 24 restauranger och 10 caféer.

Sommartid öppnar många av restaurangerna och caféerna uteserveringar längs gågatorna.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 118 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,6 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.