Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Guidad rundvandring på Kungsbäck

Datum: Torsdag 8 dec 2016 - tisdag 1 jan 2019 Visa karta

På Kungsbäck i Gävle finns flera kulturhistoriskt intressanta byggnader i vacker omgivning. Följ med på en tidsresa från lantbruksskolans tid till dagens högskola, med områdets militärhistoriska förflutna i fokus.

Vi besöker Soldatkyrkan/Soldathemmet, Klockstapeln med dess vackra kyrktupp, Soldattorpet, Regementsparken med dansbanan och själva kasernområdet där Högskolan i Gävle finns idag. Har du särskilda intressen eller vill återuppleva gamla minnen från lumpartiden skräddarsyr jag rundvandringen efter dina önskemål.

Fikakorg kan ordnas. Vi rör oss till stor del utomhus, så tänk på att klä dig efter vädret. Har du svårt att gå längre sträckor säg till vid bokning så att jag kan anpassa guidningen till dina förutsättningar.

En annorlunda och minnesvärd upplevelse som passar både privatpersoner, skolklasser, föreningar och företag. Eller varför inte överraska en kär vän eller släkting med en oväntad present?

Välkommen året runt!

Show more

Tillfällen

Datum    
22 Feb
Torsdag 22 feb 2018
23 Feb
Fredag 23 feb 2018
24 Feb
Lördag 24 feb 2018
25 Feb
Söndag 25 feb 2018

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 1,7 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 1,7 km
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 1,3 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.