Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Fågelhararna

Adress: Gävle Visa karta

Adress: Gävle

Insegling i enslinje tilläggning mot djup strand vid alskog. Hamnen skyddad vid alla vindar.
Grillplats på västra udden

Beskrivning av ön
Fågelhararna ingår i Axmar naturreservat. Ön är höglänt och al växer tätt vid stranden. Det är goda förtöjningsmöjligheter mot den djupa och släta grusstranden. En stig leder ut till den västra udden där det finns en grillplats med möjlighet till kvällssol. I anslutning till grillplatsen finns ett torrdass.
Hamnen är skyddad för alla vindar och erbjuder en trygg natthamn. På den motsatta stranden finns en vändplan för en bilväg som kommer från Axmarby.
GPS koordinater till platsens position
WGS84 g/m
N 61°0,702ʹ E 17°11,328ʹ
Sjökort
533

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 26-177117
Hotell

Wij Trädgårdar

Avstånd: 29,6 km
I Trädgårdens Hus finns vårt charmiga hotell med utsikt över rosträdgården.
Bed & Breakfast

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell - konferens

Avstånd: 10,9 km
I Bergby (30 km norr om Gävle) i vackra Gästrikland hittar du Hedenstugan B&B Hotell, en av vinnarna i 2016 års Tripadvisor Travellers’ Choice Awards. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna.
Bed & Breakfast

Hälsingegården Erik-Anders

Avstånd: 30,7 km
Välkommen till ett unikt boende i världsarvsmiljö! Med stor respekt för och kärlek till gårdens och platsens kulturhistoria har vi byggt fem rum, alla med sin egen karaktär och charm. Alla rum har egen dusch och toalett. Guidade visningar av gården erbjuds.