Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Gränsland Natur & Kulturupplevelser

Adress: Storsjövägen 20 Visa karta

Adress: Storsjövägen 20

Boende och naturupplevelser i unik miljö

Att ge en möjlighet för alla vistas i skog och natur är en av de aktiviteter som efterfrågas mest av alla, oavsett om man har ett funktionshinder eller inte. Gränslands syfte och mål är att möjliggöra detta.
Koncepten och anläggningarna inom Gränsland ska få oss att stanna upp i livet, erbjuda stora och små ett i många fall livsnödvändigt stopp på resan genom livet. Här ska vi erbjuda en depå där du kan fylla på livsanden med ny visdom och nytt bränsle, ett utrymme för nya natur upplevelser, eftertanke och reflektion, en plats i skog och vid sjö som i lyckliga stunder leder till ett vägval där du själv har sista ordet.

Lägerskola för klasser och föreningar, Viltskådning för privatpersoner och grupper, Teambuilding och Konferens för företag, Gränsland hälsar alla välkomna till våra anläggningar.Vi anordnar återkommande arrangemang där du kan anmäla dig själv, dina barn, ditt företag eller hela familjen

Föreningen har utvecklingsstöd från fonder och stiftelser med ursprung från Sandvik AB: Albert & Anna Göranssons minne, Sigrid Göranssons stiftelse,Skogsstyrelsen och Göranssonska fonden.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 72-2199028
 • Telefonnummer
  +46 72-2199028
 • Arrangör e-post
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Öppet året runt
 • Faciliteter
  Färdledare/guide Husdjur tillåtna Handikappanpassat Rökfritt WC Barnvänligt
 • Prisinformation
  Bädd från 140SEK. Prislistan hittar du på www.gransland.net
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 10,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 17,2 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 11,2 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."