Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Skärgårdsjulbord och boende

Adress: Heden 74, 81740 Bergby Visa karta

Adress: Heden 74, 81740 Bergby

Njuta ett riktigt hemlagat julbord på Axmarbrygga Havskrog och bo på Hedenstugan B&B Hotell

På eftermiddagen checkar du in på Hedenstugan B&B Hotell i Bergby. Efter incheckning åker du med egen bil eller taxi till Axmarbrygga Havskrog för att njuta ett riktigt hemlagat julbord. Efter middagen åker ni tillbaka till Hedenstugan med egen bil eller taxi för en god natts sömn. Innan ni utvilade beger er hemåt avnjuter ni en härlig frukost.

Axmarbrygga Havskrog är en fiskrestaurang som ligger på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland, i kulturhistoriskt intressanta Axmarbruk som grundades för snart 350 år sedan - år 1671. Från restaurangen har ni en fantastik utsikt över Bottenhavet. Den prisbelönta havskrogen är belägen vid ett vackert naturreservat som har en orörd skärgård och ett rikt djurliv att erbjuda.

Ni bor i dubbelrum eller trebäddsrum eller familjerum på Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell och får chans till en romantisk upplevelse i avkopplande omgivning.

Priser från SEK 1295 /pp

Viktig information
Priset gäller för minst två personer. Boka i god tid. Minimiålder är 18 år

Varaktighet
En övernattning.

Antal deltagare
Upplevelsen är för 2 personer och max 16 personer, sker tillsammans med andra gäster.

Övrig information
OBS: Kostnad för dryck tillkommer och betalas i samband med besöket på Axmarbrygga Havskrog.
Resa till och från Hedenstugan är ej inkluderad.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell - konferens

Avstånd: 3 meter
I Bergby (30 km norr om Gävle) i vackra Gästrikland hittar du Hedenstugan B&B Hotell, en av vinnarna i 2016 års Tripadvisor Travellers’ Choice Awards. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna.
Hotell

Nya Engeltofta Sea Lodge hotell

Avstånd: 28 km
För dig som vill bo bekvämt, få tid till att odla dina intressen, ta det lugnt och njuta av livet. På Engeltofta är det nära till allt. Nära till hav, skog och arenorna. Närhet till restaurang och café öppet sommartid.
Hotell

Wij Trädgårdar

Avstånd: 19,6 km
I Trädgårdens Hus finns vårt charmiga hotell med utsikt över rosträdgården.