Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kybacka Gård och Älgpark

Adress: Persbacksvägen 60, 818 91 Valbo Datum: Onsdag 18 jul 2018 - söndag 26 aug 2018 Visa karta

Adress: Persbacksvägen 60, 818 91 Valbo

Följ med på en vandring i älgarnas värld. Lär känna skogens konung med kunniga guider i älgparken.

På Kybacka Gård går du in i älgarnas hägn och får en spännande stund med dem på deras villkor. Dagliga guidade turer under sommartid.

Du kan även hyra stuga eller konferera i en lugn och lantlig miljö. Det vackra landskapet ger besökarna en speciell upplevelse. Husdjur är tillåtna i stugorna.

Kybacka Älgpark ligger fem kilometer söder om Valbo efter väg riksväg 56.

Visa mer

Tillfällen

Datum    
21 Jul
Lördag 21 jul 2018
22 Jul
Söndag 22 jul 2018
23 Jul
Måndag 23 jul 2018
24 Jul
Tisdag 24 jul 2018

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 13,5 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 10,7 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,6 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.