Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

baravara

Adress: Norra Stapeltorgsgatan 11 Gävle Visa karta

Adress: Norra Stapeltorgsgatan 11 Gävle

Baravara är en modern, avslappnad och intim restaurang och bar, som har förtjänat sitt rykte för sin mat och service. Den erbjuder utsökta och enkla svenska rätter.

Låt sinnena uppleva subtila smaker med finess. Baravara kombinerar sin stil med, en intim atmosfär och enastående service.

Baravara ligger i Gävle, bara några minuters promenad från centrala torget och erbjuder lunch, en sportbar och en privat lokal för bokning och speciell catering.För att få de senaste nyheterna och information om restaurangen, vänligen maila oss.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 26-511512
  • Webbsida
  • Öppettider
    Dagens Lunch: Måndag - Fredag 11-14 Måndag - Onsdag 11-00 Torsdag - Lördag 11-02 Söndag 14-00
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 588 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 126 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 605 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.