Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Valbobadet

Adress: Fritidsvägen 4, 818 30 Valbo Visa karta

Adress: Fritidsvägen 4, 818 30 Valbo

Valbo Sportcentrum är en badanläggning med en bassäng på drygt 16 meter och rutschbana för barn inomhus. Här finns även ångbastu, vedeldad bastu, badtunna utomhus och gym med modern utrustning. Under sommaren är det öppet utomhus med en 50-metersbassäng och 10-meters hopptorn.

OBS! Barn som kommer och badar ensamma utan vuxen måste vara 12 år och kunna simma minst 200 meter. Barn under 12 år måste alltid bada med simkunnig vuxen. Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barns säkerhet. Läs mer i broschyren med våra badregler som är översatt till engelska, spanska, somaliska, slovenska, finska, farsi, arabiska och kurdiska.

Det finns en handikappramp till utomhusbassängen och en handikapplift till bassängerna inom- och utomhus. Våra nyrenoverade omklädningsrum är helt anpassade enligt de normer som gäller för funktionsnedsättning.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel City

Avstånd: 8,2 km
Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt och nyrenoverat hotell i bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 5,7 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Pensionat City

Avstånd: 8,2 km
Pensionat City finns beläget i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.