Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kanalkiosken

Adress: Barrsätragatan 36, 811 30 Sandviken Visa karta

Adress: Barrsätragatan 36, 811 30 Sandviken

Hos oss har vi ett stort fokus på gästens välbefinnande där vi jobbar mycket med att få till den "rätta feststämningen".
På Kanalkiosken kan man kunna komma in och äta en god bit mat eller varför inte bara komma in och käka vår plocktallrik och ta en öl.

Vi kommer att ha levande musik under hela året, trubadurer, liveband och kanske till och med en DJ som vänder plattor.
Vi tar emot sällskap upp emot ca 70 personer där vi kommer kunna erbjuda olika bufféer eller sällskapsmenyer.
Vi kommer även att satsa hårt på Catering där vi kommer kunna leverera ut allt från en enkel plockbuffé till en avancerad middag med flera rätter och serveringspersonal.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,4 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 18,2 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,3 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.