Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Valbo Flygklubb

Adress: Rörberg Gävle Datum: Onsdag 4 jul 2018 - tisdag 1 jan 2019 Visa karta

Adress: Rörberg Gävle

Ta en provlektion i flygning eller en flygtur som "provpilot".

Först en kort genomgång om flygverksamhet och säkerhet. Sedan är det dags för "provpiloten" och flygläraren att ta plats i det tvåsitsiga motorsegelflygplanet. Ni taxar ut på startbanan och ställer upp mot vinden. När det är klart för start drar ni på med full gas. Snart är ni i luften och har en fantastisk utsikt över omgivningarna. Om "provpiloten" vill prova på att spaka själv, går det naturligtvis att ordna.

Detta är en mycket uppskattad present, både för jubilaren och medföljande gratulanter. Under sommarsäsongen finns möjlighet att fika i vår klubbstuga som ligger i anslutning till landningsbanan på Gestrike Airport/Rörbergs flygplats. Även större arrangemang med till exempel företagsflygningar kan ordnas.

Visa mer

Tillfällen

Datum    
16 Jul
Måndag 16 jul 2018
17 Jul
Tisdag 17 jul 2018
18 Jul
Onsdag 18 jul 2018
19 Jul
Torsdag 19 jul 2018

Om denna aktivitet

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 10,5 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 10,8 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.