Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Valbo Flygklubb

Adress: Rörberg Gävle Datum: Tisdag 25 okt 2016 - tisdag 1 jan 2019 Visa karta

Adress: Rörberg Gävle

Ta en provlektion i flygning eller en flygtur som "provpilot".

Först en kort genomgång om flygverksamhet och säkerhet. Sedan är det dags för "provpiloten" och flygläraren att ta plats i det tvåsitsiga motorsegelflygplanet. Ni taxar ut på startbanan och ställer upp mot vinden. När det är klart för start drar ni på med full gas. Snart är ni i luften och har en fantastisk utsikt över omgivningarna. Om "provpiloten" vill prova på att spaka själv, går det naturligtvis att ordna.

Detta är en mycket uppskattad present, både för jubilaren och medföljande gratulanter. Under sommarsäsongen finns möjlighet att fika i vår klubbstuga som ligger i anslutning till landningsbanan på Gestrike Airport/Rörbergs flygplats. Även större arrangemang med till exempel företagsflygningar kan ordnas.

Show more

Tillfällen

Datum    
21 Mar
Onsdag 21 mar 2018
22 Mar
Torsdag 22 mar 2018
23 Mar
Fredag 23 mar 2018
24 Mar
Lördag 24 mar 2018

Om denna aktivitet

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 10,8 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 11,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.