Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Bellas Lantliv i Torsåker

Adress: Östansjövägen 68, 813 95 Torsåker Visa karta

Adress: Östansjövägen 68, 813 95 Torsåker

Gårds- och webbutik

Hos Bellas lantliv kan du handla både i gårdsbutiken och i deras shopp på webben. Här hittar du ekologiska trädgårdsprodukter, lantlig inredning, fairtrade-produkter och lite annat smått och gott. Gårdsbutiken har öppet vissa dagar sommartid, medan webbshopen alltid är öppen.

Vill du besöka gårdsbutiken hittar du aktuella öppettider på gårdens hemsida.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 30,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 23,4 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 24,9 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."