Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Gasta Special

En stand-up show om livet som reseledare med Jörgen Sjöberg

Jörgen Sjöberg har underhållit Sverige på heltid i 9 år och är idag en av anrika ståuppklubben Norra Brunns mest anlitade komiker.

Tidigare jobbade han 6 år som reseledare, destinationschef och rundtursguide på olika destinationer runt om i världen och under dessa år har Jörgen träffat underbara människor och hamnat i en del märkliga men roliga situationer. Dessa möten ligger till grund för showen GUIDEN, en ca 80 minuters standupshow om livet som reseledare! Föreställningen är en omarbetning av hans tidigare show ”Reseledare är väl inget riktigt jobb, eller?”.

I föreställningen får du bland annat svar på frågorna. Vad är det för fel på Danmark? Finns det verkligen inga dumma frågor? Varför är det skönt när sommaren är slut?

Med ett energiskt och medryckande kroppsspråk tar Jörgen med dig på en resa. En resa du kommer skratta gott åt!

OBS! Du som vill äta vår goda GASTA-burgare bokar bord på Söders Källa, tel 026-61 38 00.

GASTA-burgaren är en hamburgare av nötkött från Faringe kött med mild brieost från Åsas ost i Storvik, tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, saltgurka, coleslaw och vitlöksrostade rotsaker.

Mat serveras från kl 18.00.
Showstart kl 19.30.

Entré: 100 kr

För mer information:
Hemsida: www.gastacomedy.se
Facebook: GASTA Comedy

Visa mer

Om denna aktivitet