Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Friskis&Svettis Sandviken

Adress: Skolgatan 3 Visa karta

Adress: Skolgatan 3

Från och med 28 augusti erbjuder vi fyra träningspass varje vecka i Murgårdskolans vita gymnastiksal. Fram tills dess har vi sommarträning både inomhus och utomhus.

I vår förening kan du bli medlem och köpa träningskort, eller välja att betala för engångsträning. Vi har inga bokningsbara pass, enbart drop-in.

Jympan - vår klassiker
Jympa är Friskis&Svettis klassiker. Den är varierad, funktionell och enkel att hänga med i. Jympa är allroundträning i suverän form. På en timme får du träna allt: styrka, kondition och rörlighet. Träningskänslan och lusten att röra sig föds ur musiken. Alla pass har olika personlighet, eftersom ledaren väljer sin musik själv. Jympan finns på bas, medel och intensiv nivå, alla med samma träningsupplägg.

Jympa soft - tar hänsyn, bygger upp och utmanar
Jympa soft är en jympa som tar extra hänsyn till muskler och leder. Här kan du bygga upp styrka, kondition, stabilitet och rörlighet med säkra rygganpassade övningar till inspirerande musik.
Soft är en skonsam och utvald Jympa som det kan svänga ordentligt om. Övningar är enkla, både att förstå och utföra. Musiken är varierad och lätt att träna till. Det finns gott om tid att hinna med rörelserna. Passet innehåller inga hopp eller tunga övningar.
Jympa soft startar med en mjuk uppvärmning. Därefter tränar du styrka för hela kroppen. Sedan följer kondition. Passet avslutas med nedvarvning, rörlighetsträning och skön avslappning.
Intensitet och belastningar ligger lägre än Jympa bas.

Jympa bas – från grunden utan hopp
Bas är en skonsam jympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden. Bas är hoppfri, men innehåller lite jogging och andra steg som lättar från golvet.

Jympa medel - högre tempo och hopp
Medel passar dig som är van att träna och vill ha mer krävande styrke- och konditionsövningar. Medel har tuffare tempo. Tyngre övningar varvas med lättare och hopp varvas med hoppfria steg.

Limited Edition 2017 FlowRide
Välkommen på en åktur: Limited Edition 2017 FlowRide är en Jympa-upplevelse med en twist. Lekfull och funktionell träning med sömlösa växlingar och kontraster i både musik och rörelser. Hög tillsammanskänsla och nära till leendet. Precis som på Jympa tränar du hela kroppen; styrka, kondition och rörlighet. Åkturen bjuder dig på power, flyt och en och annan överraskning. Gör dig redo, nu åker vi!

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Arrangör e-post
 • E-post
 • Öppettider
  Sommarträning i Murgårdsskolans Röda gymnastiksal Onsdagar kl 17.00 21 och 28 juni 9, 16 och 23 augusti Höstterminen 2017 28 augusti - 21 december Måndag 18.45 - 19.45 Jympa medel Onsdag 18.15 - 19.15 Jympa soft Torsdag 19.15 - 20.15 Jympa bas Söndag 17.00 - 18.00 Jympa medel/Flex soft varannan vecka Med reservation för ändringar.
 • Faciliteter
  Barnvänligt
 • Prisinformation
  Sommarpris på engångsträning inomhus 20 kr, ute är det gratis! Terminskort 550 kr Klippkort 10 gånger 500 kr Medlemskap 125 kr/år (krävs för ovanstående kort) Engångsträning 60 kr/gång (50 kr om du är medlem i annan Friskisförening) Barn mellan 6 och 12 år tränar gratis tillsammans med betalande vuxen om medlemsavgiften för barnet är betald (50 kr/år).
 • Länkar