Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Lido Takk

Adress: Drottninggatan 32, 803 11 Gävle Visa karta

Adress: Drottninggatan 32, 803 11 Gävle

Lido Takk - det nya tillskottet i Lidos café-kedja.

Lido har öppnat ett sockersnålt café i Gävle och de vill tillföra sockerreducerade bakverk till staden. Det nya mysiga caféet har öppnats i lokalen som tidigare var Ellens Skafferis och ligger på Drottninggatan 32. Utbudet kommer vara snålare men inte på kakor, utan socker. Sötningsmedlet Stevia kommer att användas istället för socker. Mindre socker men fortfarande otroligt gott och är likvärdigt traditionella bakverk. Sedan hösten 2016 har det mysiga caféet haft öppet för allmänheten men de planerar en stor invigning till våren 2017.
Öppettiderna är preliminära och kan ändras i framtiden.

Show more

Om denna aktivitet

  • Webbsida
  • Öppettider
    Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00 Lördag: 10:00 - 16:00 OBS: Preliminära tider, eventuella ändringar kan ske.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 83 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 431 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 157 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.