Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Söders Källa Mat och dryck

Adress: Södra Kansligatan 22, 802 52 Gävle Visa karta

Adress: Södra Kansligatan 22, 802 52 Gävle

Lunchserveringen öppnar tidigare efter förfrågan

Gävle’s nya ekologiska restaurang
Söders Källa’s mat och dryck är Gävle’s nya restaurang för dig som verkligen bryr dig om vad du äter och samtidigt tänker på miljön och vårt eget lantbruk. Här rymmer vi 45 gäster i en nybyggd restaurang med stort ljusinsläpp, mycket yta och smakfull dekor. Vår köksmästare med personal ser till att varje rätt som passerar ut genom dörrarna kommer så nära perfektion som möjligt, och låter varje ingrediens tala för sig själv på tallriken. Varje vecka har vi en ny lunchmeny med spännande rätter efter säsongens smaker och råvaror, så titta gärna förbi och bli överraskad.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 596 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Pensionat City

Avstånd: 670 meter
Pensionat City finns beläget i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.
Hotell

Best Western Hotel City

Avstånd: 699 meter
Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt och nyrenoverat hotell i bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.