Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Dockmuseet i Jädraås

Adress: Erskines väg 26, 81691 Jädraås Datum: Söndag 22 jul 2018 - söndag 26 aug 2018 Visa karta

Adress: Erskines väg 26, 81691 Jädraås

Öppet då ångtågen går!

Välkomna att besöka Dockmuseet i Jädraås. Håller öppet då ångtågen går (se hemsidan www.jtj.org), vanligtvis söndagar under sommaren.
Inträdet är gratis! Detta dockmuseum var en gång i tiden ett badhus, men har sedan 1990-talet förvandlats till ett dockmuseeum. Dockorna som finns att beskåda kommer både från Sverige och utomlands. Det finns mängder av små detaljer - bredden fascinerar även den som inte är dockkännare och samlare.
Välkommen att titta in!

Visa mer

Tillfällen

Datum Plats    
29 Jul
Söndag 29 jul 2018 Jädraås stationshus
5 Aug
Söndag 5 aug 2018 Jädraås stationshus
12 Aug
Söndag 12 aug 2018 Jädraås stationshus
19 Aug
Söndag 19 aug 2018 Jädraås stationshus

Om denna aktivitet

  • Öppettider
    Öppet då ångtågen går, se hemsidan www.jtj.org
  • Prisinformation
    Fri entré
Hotell

Stilleben Sweden

Avstånd: 13,4 km
Stilleben Sweden ligger I Åmotsbruk, 2 timmar norr om Stockholm. Vi har ett hotell, stugor med hög standard samt en ö till uthyrning. Hos oss kan du även boka en ekologisk middag i restaurangen och vi erbjuder ett stort antal vildmarksupplevelser och wellness. Vår största attraktion är tystnaden och den fina naturen, så här kan du njuta av bra standard, fin natur, bra mat i en fin genuin miljö.
Hotell

Wij Trädgårdar

Avstånd: 13,7 km
I Trädgårdens Hus finns vårt charmiga hotell med utsikt över rosträdgården.
Bed & Breakfast

B&B i 1700-talsstil på Oklagård

Avstånd: 13 km
Njut primitiv lyx på en romantisk liten kringbyggd gård ute på landet som andas historia. Ni bor i gårdens bagarstugan (parstuga) och runt omkring finns timmerbyggnader från olika tidsepoker samt en nyrest Stavkyrka runt husknuten.