Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Dockmuseet i Jädraås

Adress: Erskines väg 26, 81691 Jädraås Datum: Söndag 10 jun 2018 - söndag 26 aug 2018 Visa karta

Adress: Erskines väg 26, 81691 Jädraås

Öppet då ångtågen går!

Välkomna att besöka Dockmuseet i Jädraås. Håller öppet då ångtågen går (se hemsidan www.jtj.org), vanligtvis söndagar under sommaren.
Inträdet är gratis! Detta dockmuseum var en gång i tiden ett badhus, men har sedan 1990-talet förvandlats till ett dockmuseeum. Dockorna som finns att beskåda kommer både från Sverige och utomlands. Det finns mängder av små detaljer - bredden fascinerar även den som inte är dockkännare och samlare.
Välkommen att titta in!

Show more

Tillfällen

Datum Plats    
10 Jun
Söndag 10 jun 2018 Jädraås stationshus
17 Jun
Söndag 17 jun 2018 Jädraås stationshus
24 Jun
Söndag 24 jun 2018 Jädraås stationshus
1 Jul
Söndag 1 jul 2018 Jädraås stationshus

Om denna aktivitet

  • Öppettider
    Öppet då ångtågen går, se hemsidan www.jtj.org
  • Prisinformation
    Fri entré
Hotell

Wij Trädgårdar

Avstånd: 13,7 km
I Trädgårdens Hus finns vårt charmiga hotell med utsikt över rosträdgården.
Bed & Breakfast

Stilleben Sweden

Avstånd: 13,4 km
Stilleben Sweden ligger I Åmotsbruk, 2 timmar norr om Stockholm. Vi har ett hotell, stugor med hög standard samt en ö till uthyrning. Hos oss kan du även boka en ekologisk middag i restaurangen och vi erbjuder ett stort antal vildmarksupplevelser och wellness. Vår största attraktion är tystnaden och den fina naturen, så här kan du njuta av bra standard, fin natur, bra mat i en fin genuin miljö.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 26,5 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.