Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Clarion Winn Hotel - Konferens

Adress: Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle Visa karta

Adress: Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.

Kapacitet
Antal rum: 200
Antal bäddar: 400
Antal konferensrum: 14
Största konferensrum: 161
Restaurang: 174

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design. Här finns ett rikt utbud av shopping, nöje, kultur och natur, allt inom gångavstånd.

Hotellet har 200 rum och 400 bäddar i olika rumskategorier. Förutom pool och varmgarage har vi även 8 fullt utrustade konferenslokaler som tar upp till 161 personer samt 6 mindre lokaler.

Brasserie Absint är hotellets restaurang, ett klassiskt brasserie med moderna inslag. En plats att mötas, äta, dricka och inspireras.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic CH

Avstånd: 481 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 21 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 495 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.