Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Clarion Winn Hotel - Konferens

Adress: Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle Visa karta

Adress: Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.

Kapacitet
Antal rum: 200
Antal bäddar: 400
Antal konferensrum: 14
Största konferensrum: 161
Restaurang: 174

Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design. Här finns ett rikt utbud av shopping, nöje, kultur och natur, allt inom gångavstånd.

Hotellet har 200 rum och 400 bäddar i olika rumskategorier. Förutom pool och varmgarage har vi även 8 fullt utrustade konferenslokaler som tar upp till 161 personer samt 6 mindre lokaler.

Brasserie Absint är hotellets restaurang, ett klassiskt brasserie med moderna inslag. En plats att mötas, äta, dricka och inspireras.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotel City

Avstånd: 225 meter
Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt och nyrenoverat hotell i bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.
Hotell

Pensionat City

Avstånd: 248 meter
Pensionat City finns beläget i absolut bästa cityläge intill Gallerian Nian och Stortorget.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 21 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.