Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Elite Grand Hotel - Konferens

Adress: Kyrkogatan 28, 803 11 Gävle

Adress: Kyrkogatan 28, 803 11 Gävle

Elite Grand Hotel är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.

Kapacitet
Antal rum: 124
Antal bäddar: 242
Antal konferensrum: 5
Största konferensrum: 130
Restaurang: 120
Pelarsalongen: 80

Hotellet ligger i den fastighet som förr inhyste anrika Grand Hotel, byggt redan 1901. Nu efter 70 år av annan verksamhet i fastigheten har det åter blivit hotell. Denna anrika fastighet är nu återställd till sin ursprungliga prakt, där historiska detaljer har bevarats i klassisk Elite-anda.

Elite Grand Hotel i Gävle har 124 smakfullt och modernt inredda rum med Nordisk ”touch” fördelat på sex våningsplan. Rummen har accentfärger i svart, rött och grönt. Vår karaktäristiska vindsvåning har vackra takbjälkar från 1901 och samtliga badrum är inredda med grön smakfull Indisk marmor.

Vi har fem sviter; tre av dem är juniorsviter, belägna i den östra flygeln. Toppsviten ligger högst upp i vindsvåningen och stäcker sig längs med hela den västra flygeln. Under den ligger vår romantiska svit som går i gammelrosa och gräddvita toner. Alla sviterna har egen balkong. Toppsviten har en stor möblerad kungsbalkong.

Fr.o.m. början av maj kan du även njuta av en helt ny relaxavdelning med ångbastu, bastu, jacuzzi och en upplevelsedusch. På Elite Grand Hotels SPA kan du skämma bort dig med ett stort utbud av lyxiga skönhetsbehandlingar. Här finns även ett modernt gym med fönster ut mot Gavleån.

På Elite Grand Hotel bor du mitt i centrala Gävle med Centralstationen alldeles intill.

Varmt välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet