Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Jex Thoth och Maida Vale på Kungen

Område: Sandviken
Kategori: Musik & Underhållning
Datum: Lördag 26 maj 2018

Jex Thoth kommer tillbaka till kungen, och detta är givetvis något som vi är väldigt stolta och glada över!

Jex Thoth
Det är inte första gången (och förhoppningsvis inte sista) som Jex Thoth spelar på kungen, och dom har levererat varenda gång! Oss veterligen så har dom inte lämnat någon besviken! Ända sedan släppet av deras debut 2008 har de utvecklats till det bättre och deras senaste skiva Blood Moon Rise 2013 har blivit hyllad av både kritiker och fans. Vi förväntar oss en fantastisk kväll och är övertygade om att Jex Thoth kommer att leverera igen!

Maida Vale
MaidaVale har med sin personliga och re-vitaliserande psykedeliska rock varit ett av Sveriges snabbast växande rockband under de senaste åren, med turnéer över hela Europa.
Redan innan debutalbumet hade de byggt upp ett rykte kring sig om att vara ett karismatiskt liveband som med sin energi hänför varje publik som kommer längs deras väg.

Den 23e mars släppte MaidaVale sitt andra fullängdsalbum ”Madness Is Too Pure” vilket är mer krautinfluerat och experimentellt än föregångaren, men med samma unika sväng som är karakteristiskt för MaidaVale.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Maj
Lördag 26 maj 2018 20:00 - 23:00 Kungen - Back Beat Bolaget

Snabbfakta

Prisinformation
100/120 kr medlem/icke medlem

Kontaktinformation

Arrangör e-post
promotion@backbeatbolaget.se

Länkar

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 896 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 26 maj 2018 20:00 - 23:00 @ Kungen - Back Beat Bolaget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter