Toppbild sommar 2017

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Hjärtat först - Inspirationsdag

Område: Årsunda
Arena/Plats: Strandbaden Årsunda
Kategori: Föreläsningar & Seminarier

Tanken med Hjärtat Först är att inspirera till att hitta sitt sätt att leva hälsosamt och att tro på sig själv. Vi vill förmedla inställningen att hålla huvudet högt men alltid med hjärtat först.

Våra nyckelord är träningsglädje, kroppskärlek och välmående.
Därför kom vi på idén med en inspirationsdag som vi kallar ”hjärtat först”
Det här evenemanget kommer att vara den 9 september i Årsunda i Sandvikens kommun.
Under dagen kommer du att få möjlighet att prova på olika typer av träning, äta gott och lyssna till en av Sveriges mest omtyckta föreläsare, äventyraren Aron Anderson.
Arons motto är ”ju större mål – desto häftigare resa”.
Han har bland annat deltagit i 4 paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekajse och Kilimanjaro, han har simmat 37 kilometer över Ålandshav.

Mer om Aron kan du läsa på aronanderson.se


Det finns två olika biljetter för den här dagen, en för dig som vill vara med på en heldag och en för dig som endast vill lyssna på Arons föreläsning.

Snabbfakta

Prisinformation
Det finns två olika biljetter för den här dagen, en för dig som vill vara med på en heldag och en för dig som endast vill lyssna på Arons föreläsning. Heldag med träning & föreläsning 700:- inkl moms Endast föreläsning 350:- inkl moms

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 17,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 25,4 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 10 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 9 sep 2017 09:00 - 09:00 @ Strandbaden Årsunda
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter