å-draget i Gävle

Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Krogshow med Sandviken Big Band

Område: Sandviken
Kategori: Konsert, Show, Mat & Dryck

Från 550 SEK

Tredje året som Sandviken Big Band och Kulturcentrum arrangerar detta populära arrangemang! Gästsolister: Babben Larsson och Magnus Bäcklund.

Publiken bjuds på en krogshow av hög klass i 2 avdelningar. Matgästerna är välkomna kl. 19.00 och maten börjar serveras 19.30. Musiker och artister startar första avdelningen av showen kl. 20.00.

BABBEN LARSSON
En av Sveriges mest kända och populära artister i kategorierna sångerska, skådespelerska och komiker. Hennes mångsidighet har gjort att hon passar in i de flesta sammanhang. Framträdanden med jazztrio och storband runt om i Sverige växlar hon med ståuppkomik, egna TV-program, föreläsningar, medverkan i program som På Spåret och parlamentet.


MAGNUS BÄCKLUND
En fantastisk sångare som har sjungit tillsammans med Babben tidigare. Magnus vann tidigt TV-programmet Fame Factory 2002. Förstapriset var ett skivkontrakt med Bert Karlsson. Bert förde ihop Magnus med sångerskan Jessica Andersson och de bildade duon Fame som också segrade i Melodifestivalen 2003. Skivinspelningar och turneer, TV-program och promotion. Fame var mycket populära och man hade mer jobb än man hann med. Magnus har numera hittat sin genre som är melodiös rock och finstämda ballader. Magnus är en mycket anlitad artist i många sammanhang.

Snabbfakta

Prisinformation
Entré och supé 550kr (mat + 1 glas öl/vin/alkoholfritt alternativ samt kaffe ) Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum alt via Webbiljett. Kvarvarande biljetter säljs direkt på plats.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-279700
Kontaktperson
Kulturcentrums reception
E-post
folketshus@sandvikenfh.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 17,7 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 13 okt 2017 19:00 - 23:00 @ Kulturcentrum/Restaurang Bolaget
OK

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter